Wednesday, 30 November 2011

Støyende Kjøleskap

Lei av den irriterende støyen at kjøleskapet gjør? Det blir høyere dag for dag? Vel, trenger du å sjekke ut kjøleskapet. Det kan være ulike årsaker til støyende kjøleskapet. I utgangspunktet trenger du for å sjekke om støyen som kommer fra dette kjøkkenet apparatet, er fra backside sitt eller inne og deretter fortsette med kjøleskapet feilsøking oppgaven. Så ikke bekymre deg mer om hvordan du stopper en bråkete kjøleskap og følger feilsøking tips nedenfor.
Feilsøking en Noisy Kjøleskap?
Støy Kommer fra innsiden, Ved en selv-avrimingen kjøleskap, er kilden til støy generelt fra innsiden av kjøleskapet. I utgangspunktet, er en fan brukt i denne typen kjøleskapet for riktig luft sirkulasjon gjennom begge avdelingene, kjøleskapet og fryseren. Plasseringen av vifte avhenger av strukturen til kjøleskapet, og der frysedelen er plassert.
If frysedelen er på venstre side av kjøleskapet, er fan vanligvis ligger på den øverste delen av bakveggen. Hvis fryseren er på bunnen, er viften på bakveggen i nivå med øvre kant av frysedelen. I tilfelle fryseren er øverst, er viften på bakveggen, nær bunnen eller toppen eller midt i fryseren. Så alt du trenger å gjøre for å sjekke om viften er feil og årsaken til støy er å åpne fryseren og push i lys / vifte svitsjer. Hvis støyen blir høyere, er viftemotoren defekt. If smøring og reparasjon av motoren ikke hjelper, trenger du å erstatte det.
Dersom kilden for støy er fra innsiden av kjøleskapet eller nederst-fronten eller maten kupeen, er det vanligvis forårsaket på grunn av en skadet tine timer. Bare erstatte tine timer og sjekk ut. Her er noen kjøleskapet reparasjon tips.
Støy Kommer fra bunnen, hvis du kan høre lyden kommer fra bunnen, sjekke om avløpet kjelen er rallende grunn av feil plassering. Plasser den riktig. Om nødvendig, tape den på plass for å stoppe støy. Dersom dette er ikke årsaken, men du hører støyen fra bunnen, oftest problemet kilden er faktisk på baksiden av kjøleskapet.
Støy Kommer fra Backside; Først av alt, du må åpne bak panelet. Some kjøleskap kanskje ikke har dette panelet, eller bare har en netto type panel. Når du åpner bak panelet, sjekk følgende for å fikse bråkete kjøleskap problemer.
Problemet kan være forårsaket på grunn av en skadet bråkete kjøleskap kompressor. En kompressor er en enkelt del, uten andre bevegelige deler og er fotball størrelse. Det er vanligvis svart på farge og ligger nederst med noen rør eller ledninger festet til den. Hvis denne kompressoren lage støy, noe som vil generelt være høy nok, må den repareres av en profesjonell. Kompressoren er kanskje også nødvendig for å byttes ut, og selvfølgelig, det er ganske dyrt.
Den neste årsaken til støyende kjøleskapet kan kondensatoren fan. Støv og rusk kan jam viftebladene som fører til feil funksjon av viften som fører til et bråkete kjøleskap. Vanligvis viften er dekket av en tynn panel. For å fikse dette fan og dermed den støyende kjøleskapet, for det første koble den. Nå fjerne panelet og rengjør knivene med en liten klut eller en tannbørste. Hvis du oppdager at det ikke lo eller rusk samlet inn over viftebladene, trenger sin motor byttes ut.
Les mer på:; Kjøleskap Reparasjoner - Kjøleskap Problemer Feilsøking; Gjør det selv (DIY) Kjøleskap Repair - Slik reparerer en Kjøleskap, jeg håper de nevnte tips om feilsøking bråkete kjøleskap vil vise seg å være til noen hjelp for deg. Ved å velge et kjøleskap reparasjonsservice ringe selskapet reparasjonsservice bare. I tilfelle du ikke kan komme i kontakt med dem, kan du oppsøke spesialiserte reparasjoner for kjøleskap. Alt det beste!

No comments:

Post a Comment