Friday, 30 September 2011

Pendulum Klokke Justering

Pendulum klokker ble oppfunnet av den nederlandske fysikeren Sir Christiaan Huygens i 1656. Han ble ført til denne ideen av Galileo som undersøkte egenskaper pendler. Også kjent som "bestefar Clocks ', var pendelen klokker tidvisning enhetene som brukes over hele verden i mer enn tre hundre år inntil ankomsten av moderne elektronisk tidtaking enheter. De er sanne bestefedre tid klokker og benyttes i dag for deres estetisk verdi. Det er noe svært elegant om bestefar klokker med sin gamle sjarm og enkelhet. I artikkelen, snakker jeg om pendelen klokken justering for de av dere som er denne gamle tiden vokter glemt ganger i sine hjem.
Prinsipp Bak Pendulum Klokke Justering
Før vi snakker om pendel klokken justering, vil det hjelpe å vite litt om hvordan du arbeider sin. Pendelen Klokken mekanismen er ganske fascinerende å studere. I sin tid, var pendulum klokker den mest nøyaktige tiden keepere. For eventuelle klokke til å fungere, det må bli et element som opprettholder sin periodiske bevegelsen konsekvent å holde et nøyaktig mål på tiden. Pendelen er kvalifisert for denne jobben på grunn av sin eiendom isochronism. Perioden med en pendelens bevegelse oscillasjon vil forbli det samme, uavhengig av størrelsen på swing og er kun avhengig av lengden. Imidlertid forblir denne egenskapen gjelder bare når pendelen svinge blir det avvike med 4-6 grader. Tidsperioden for en pendel er direkte proporsjonal med kvadratroten av lengden. Der ligger svaret på spørsmålet om hvordan å regulere tid på pendelen klokken. Ved å variere lengden over hvor pendelen bob svinger, kan du justere tidsperioden.
Hvordan Justere en klokke Pendulum?
Selv en stoppet klokke er rett to ganger om dagen, er en arbeider en mer nyttig! Jeg antar at du allerede vet hvordan du setter opp en pendel klokke. Før du går for pendel klokke justering, må dere undersøke hvor mye er klokka avviker fra standard tid. Om det er en brøkdel av et minutt eller noen få minutter, bør du egentlig ikke bry justere, som nøyaktigheten av disse klokker er begrenset til noen få minutter. Men, hvis den er vesentlig avviker fra normert tid, må du gå for justering. Bare merk ned antall minutter med som din pendel klokke er avvikende. Finn ut om det er raskere eller langsommere enn den riktige tiden som du er nødt til å foreta justeringer deretter.
Slik Speed ​​Up Your Pendulum Klokke?; Hvis du finner at klokken har gått tregere enn rett tid, må du hastigheten. Før du går videre med justering, få pendelen til å stoppe opp og finne en mutter i enden av pendelen er svingende bob. Dette er justeringsskruen. Siden klokken går sakte og perioden for pendelen er direkte proporsjonal med lengden, å fremskynde den opp, må du forkorte lengden gjennom mutteren justering. For å gjøre det, skru mutteren mot høyre eller klokken. Hver tur vil redusere tidsperioden via en kort stund. Bare justere den av en hel sving, og ser hvor stor forandring er sett i gang vist. Det vil gi deg en idé om kalibreringen av pendelen. Deretter beregne antall omdreininger som du vil måtte gjøre, å sette det rett og justere deretter. Sett pendelen tilbake i bevegelse.
Slik Slow Down Your Pendulum klokke?; Pendulum klokke justering for å bremse det ned, er nøyaktig motsatte av prosedyren til hastigheten. Du snur justeringsskruen mot klokken for å øke bob lengde som vil forlenge perioden av pendelen og treg klokke ned, for å overholde rett tid. Test turn kalibrering første og beregne antall omdreininger nødvendig for å rette opp avviket. Justeres tilsvarende og få pendel klokke for å vise riktig tid igjen.
Les mer på:; Cuckoo Clock reparasjon; Slik reparerer en Bestefarsklokke; Bestefarsklokke Deler; Håper denne artikkelen har forlatt deg ikke i tvil om pendelen klokken justering metoden. Skjønnheten om klokken pendelen er at den er fullstendig drevet av gravitasjon og drives av lagret gravitasjonelle potensielle energien! Enkelheten av designen er virkelig inspirerende.

No comments:

Post a Comment